Roman Simicek Minnesota Wildiin

NHL / Uutinen
Pittsburgh Penguins julkaisi eilen kaupanneensa Tsekki-hyökkääjä Roman Simicekin Minnesotaan, vaihdossa fyysisen pelin taitavaan hyökkääjä Steve McKennaan.

Penguinsissa vähälle peliajalle joutunut taitava Simicek saa nyt uuden mahdollisuuden laajennus-joukkue Minnesotassa. Simicek siirtyi NHL:ään täksi kaudeksi HPK:sta, mutta ei ainakaan Pittsburghissa onnistunut tekemään läpimurtoa astetta kovemmalla tasolla. Mies istui paljon katsomossa ja jos pääsi pelaamaan peliaikaa kerääntyi pääasiassa kolmos tai nelos-ketjussa. On mielenkiintoista nähdä miten Simicekin kaltainen taitava yksilö sopii Wildin melko passiiviseen pelitapaan.

Steve McKenna on taas vastakohta pelaajalle johon hänet vaihdettiin. McKenna ei ole kovinkaan taitava pelaaja, mutta hanskat putoavat herkästi mikäli tilanne sitä vaatii. Penguinsia on jo pitkän aikaa arvosteltu hieman pehmeäksi joukkueeksi, McKennan tulon myötä asia varmasti muuttuu jonkin verran. Ainakin joukkueella on yksi fyysinen pelote suojelemassa sen lukuisia taitopelaajia.

» Lähetä palautetta toimitukselle