Rolston jatkaa Bostonissa

NHL / Uutinen
Brian Rolston vältti monesti pelaajalle ikäväksi tilaisuudeksi muodostuvan tapahtuman, eli välimieskäsittelyn, kun Rolston ja Boston pääsivät yhteisymmärrykseen yhteisestä tulevaisuudesta kahden vuoden jatkosopimuksen muodossa.

Lauantaina julkaistu sopimus saatiin kasaan vain päivää ennen välimieskäsittelyä. Boston Heraldin mukaan uusi sopimus takaa Rolstonille 2.1 miljoonan dollarin tulot kahdeksi seuraavaksi kaudeksi.

Sekä sentterinä että laiturina viihtyvän Rolstonin viime kausi oli ensimmäinen kokonainen kausi Bruinsin paidassa. Osana suurta Ray Bourque -kauppaa Coloradosta Bostoniin saapunut Rolston heilutti verkkoa viime kaudella 19 kertaa ja hänen nimensä löytyi pelipöytäkirjan syöttösarakkeesta 39 kertaa. Kyseiset lukemat ovat Rolstonin parhaat NHL-uransa aikana.

Rolston on monipuolinen hyökkääjä, jonka suurimpina valtteina ovat nopea luistelu ja hyvä laukaus. Häntä pidetään myös monipuolisena pelaajana, jonka voi laittaa jäälle tilanteessa kuin tilanteessa. Bostonissa hän on muun muassa pelannut ylivoimassa viivamiehenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle