JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Rolle Viljanen jatkaa Hokissa

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokkiin kesken viime kauden siirtynyt hyökkääjä Rolle Viljanen, 21, pelaa joukkueessa myös tulevalla Mestis-kaudella. Viljanen harjoitteli kesän Porin Ässien liigajoukkueen mukana mutta sopimusta miehelle ei patapaidoista irronnut.

183-senttinen ja 89-kiloinen Viljanen pelasi viime kaudella 31 runkosarja- ja neljä pudotuspeliottelua Hokin paidassa. Pohjois-Amerikasta Suomeen palannut Viljanen iski runkosarjassa viisi osumaa ja antoi viisi maalisyöttöä, pudotuspeleissä pistetili ei auennut. Jäähyminuutteja Viljaselle kertyi runkosarjassa 24 ja pudotuspeleissä 20.

Rauman Lukosta lähtöisin oleva Viljanen harjoitteli kesän ajan Porin Ässien liigajoukkueessa mutta pelipaikkaa miehelle ei porilaisjoukkueesta löytynyt.

- Suhteellisen kovaa treeniä oli Porissa koko kesän mutta pelipaikkaa ei Ässistä irronnut, Viljanen kertoo.

Viljanen palaa mielellään Kajaaniin ja tuttuun joukkueeseen.

- Hokilla on kova nippu kasassa alkavalle kaudelle ja porukkaan on mukava päästä mukaan. Omalta kohdalta on tarkoitus saada onnistumisia viime kautta enemmän, Viljanen jatkaa.

Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen on tyytyväinen Viljasen paluuseen.

- Viljasella on hyvä asenne kovaan työhön ja se näkyy myös kaukalossa, Hakkarainen sanoo viime kaudella puolustajanakin pelanneesta Viljasesta.

Viljanen nähdään linnapaidassa jo huomisessa harjoitusottelussa Hermestä vastaan. Hermes-ottelussa Hokin paitaan pukeutuu ensimmäistä kertaa myös Harri Suutarinen, joka on toipunut Pitsiturnauksessa saamastaan sormivammasta. Kajaani-turnauksessa loukkaantuneet hyökkääjät Markus Haverinen ja Jukka Karjalainen ovat edelleen toipilaina eivätkä pelaa kokkolalaisia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös