ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

RoKille tukku sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Mestikseen noussut Rovaniemen Kiekko julkaisi ensimmäiset sopimuksensa. Uusina miehinä napapiirille ja Mestikseen matkaavat maalivahti Mika Norja, puolustaja Matti Syrjä sekä hyökkääjä Jari Löfman. Sinipaidat tiedottivat samalla myös kuudesta jatkosopimuksesta.

Koko tuore RoKi-yhdeksikkö pelasi kuluneella kaudella Suomi-sarjaa. 24-vuotias Mika Norja siirtyy Rovaniemelle Imatralta. Lohjalaislähtöinen maalivahti pelasi Ketterässä kolme edelliskautta ja nousi viime keväänä Suomi-sarjan veskarieliittiin.

Isokokoisen vahdin lisäksi uusia miehiä RoKi-nuttuun ovat myös Kiekko-Laserista siirtyneet Matti Syrjä ja Jari Löfman. Syrjä on 22-vuotias kärppäkasvatti, joka on iskenyt hyvät tehot kahdella Suomi-sarjan kaudellaan. Menneellä kaudella hän oli K-Laserin tehokkain puolustaja pistein 6+23.

Löfman, 25, kuului puolestaan K-Laserin tehohyökkääjiin yhteissaldollaan 16+17. Tukholmassa syntynyt hyökkääjä on kiekkoillut aiemmin urallaan Suomi-sarjaa Haukiputaan Ahmoissa sekä juniorina niin Tapparassa kuin Kärpissäkin.

Viime kauden miehistöstä Rovaniemellä jatkavat puolestaan hyökkääjät Ilari Sainio, Kimmo Tuunala, Henri Fomin ja Matej Badiura sekä puolustajat Markus Himanka ja Akseli Mattila.

Koko uransa RoKissa kiekkoillut Ilari Sainio, 30, pelasi vahvan kauden joukkueen kapteenina. Myös Mestis-kokemustakin omaava Kimmo Tuunala, 25, kuului joukkueen runkohyökkääjiin.

Sen sijaan jo alunperin kaksivuotisen sopimuksen solminut slovenialainen Matej Badiura, 24, vasta 17-vuotias Henri Fomin sekä parikymppiset puolustaja Markus Himanka ja Akseli Mattila olivat pienemmässä roolissa historiallisen nousun saavuttaneessa joukkueessa.

RoKi-sopimukset uutisoi ensimmäisenä YLE Lappi.

» Lähetä palautetta toimitukselle