TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

RoKille puolustaja II divisioonasta - Vesely ei jatka joukkueessa

MESTIS / Uutinen
Vesely ei saanut jatkoa Rovaniemelle.
Kuva © Oona Sarajärvi
RoKi on tehnyt sopimuksen puolustaja Samu Paajasen kanssa. Koeajalla joukkueessa ollut Radek Vesely sen sijaan poistuu joukkueesta.

Samu Paajanen siirtyy RoKin Mestis-joukkueeseen II divisioonaa pelaavasta RoKi Rebelsistä. 21-vuotias puolustaja on alkukauden aikana pelannut jo kahdeksan Mestis-ottelua tehoin 0+2 ja sai nyt sopimuksen Mestis-joukkueeseen.

Sodankyläläislähtöinen Paajanen on edustanut RoKia C-junioreissa, jonka jälkeen siirtyi Ässien juniorijoukkueisiin. Kaudella 2013-14 puolustaja saavutti A-nuorten SM-pronssia.

− Hienoa, että saatiin joukkueeseen yksi lappilainen pelaaja lisää. Paajanen aloitti opiskelun Rovaniemellä ja jämäkät otteet sekä RoKi Rebelsissä, että Mestiksessä takasivat sopimuksen loppukaudeksi, iloitsi RoKin urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola.

− Olen todella hyvillä fiiliksillä sopimuksesta. Mestikseen nousu on ollut tähtäimessäni siitä asti, kun tulin takaisin Rovaniemelle. Seuraavaksi alan tavoittelemaan pelipaikan vakiinnuttamista ja isomman roolin metsästämistä, Paajanen kertoi.

Koeajalla rovaniemeläisryhmässä ollut tšekkihyökkääjä Radek Vesely ei puolestaan jatka joukkueessa. Hyökkääjä viimeisteli pelaamissaan yhdeksässä ottelussa ainoastaan yhden täysosuman.

» Lähetä palautetta toimitukselle