RoKille nippu jatkajia - kapteeni Joki-Erkkilä jatkaa Napapiirillä

MESTIS / Uutinen
Joki-Erkkilä jatkaa RoKin väreissä ensi kaudellakin.
RoKi tiedotti tehneensä jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. Sopimusten joukossa oli muun muassa joukkueen kapteenin, Henri Joki-Erkkilän nimi.

Puolustukseensa RoKi kiinnitti Henri Joki-Erkkilän ja Mikko Männistön. Tulevalla kaudella neljännen kautensa Rovaniemellä aloittava Männistö tehtaili päättyneellä kaudella 54 runkosarja- ja karsintaottelussa tehot 9+20. Joukkueen kapteenina toiminut Joki-Erkkilä iski puolestaan samaisessa määrässä pelejä tehot 11+19.

− Kova halu jäi parantaa esityksiä viime kaudesta ja auttaa joukkuetta kohti pleijareita. Joukkueessa oli viime kaudella hyvä tekemisen meininki ja siitä kun pidetään kiinni niin hyvä tulee. Myös lähtökohdat ovat paremmat tulevaan kauteen lähdettäessä, Joki-Erkkilä arvioi.

Hyökkääjistä rovaniemeläisjoukkueessa jatkavat Tommi Siliämaa ja Teemu Korpela. 21-vuotias Siliämaa naputti viime kaudella 46 ottelussa tehot 2+5. Loukkaantumisista kärsinyt Korpela viimeisteli 29 ottelussa seitsemän maalia ja antoi kaksi syöttöpistettä.

− Jokainen pelaaja on meille tuttu ja viime kaudelta saatu kokemus antaa tälle kaudelle paremmat lähtökohdat. Tärkeitä kavereita joukkueessa, kommentoi RoKin urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola.

» Lähetä palautetta toimitukselle