RoKille kolme nuorta vahvistusta - Metsävainio matkaa Kajaanista Napapiirille

MESTIS / Uutinen
Metsävainio debytoi viime kaudella Liigassa.
Kuva © Timo Savela
RoKi jatkoi joukkueensa rakentamista tekemällä sopimukset Tino Metsävainion, Malo Villen sekä Eemelin Piipon kanssa.

Tino Metsävainio siirtyy RoKiin konkurssiin ajautuneesta Hokista. 20-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella Mestiksessä 29 ottelua, joissa hän tehtaili tehot 9+7. Karsintasarjassa hän kokosi kahdeksassa ottelussa seitsemän tehopistettä. Hyökkääjä teki myös ensiesiintymisensä Liiga-kaukaloissa ja sai vyölleen kaikkiaan kahdeksan Liiga-ottelua.

− Hienoa, että uusi joukkue löytyi näin nopeasti. Voin nyt keskittyä harjoittelemaan kunnolla, jotta voin olla auttamassa RoKia ensi kaudella pudotuspeleihin ja ottamaan itse seuraavan askeleen pelaajana, Metsävainio kommentoi.

Hyökkäykseensä rovaniemeläisryhmä sai lisäksi 22-vuotiaan ranskalaishyökkääjä Malo Villen. Jo pitkään Suomessa juniorina pelannut Ville aloitti viime kauden TUTOssa, mutta siirtyi kesken kauden TPS:n A-nuoriin. Mestiksessä hän esiintyi kahdeksassa ottelussa tehoin 0+1. Nuorten Liigassa hän tehtaili 25 ottelussa 24 tehopistettä.

Puolustuskalustoonsa RoKi kiinnitti Eemeli Piipon, joka siirtyy Napapiirille Sportin A-nuorista. 20-vuotias puolustaja iski päättyneellä kaudella Nuorten Liigassa 41 ottelussa tehot 2+15. Piippo sai tililleen myös kuusi Mestis-ottelua Hermeksen paidassa.

− Saatiin RoKin näköisiä pelaajia. Kaikki ovat luisteluvoimaisia pelaajia joilla työnteko on kovalla tasolla ja lisäksi löytyy taitoa tuloksen tekemiseen. Ennen kaikkea uskomme, että he pystyvät RoKissa ottamaan seuraavan askeleen pelaajana eteenpäin. Piippo tulee lisäksi suorittamaan varusmiespalvelustaan pelaamisen ohella, kertoi RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle