RoKille kokoa hyökkäykseen ja takalinjoille

MESTIS / Uutinen
Zorec toimi viime kaudella Lustenaun varakapteenina.
Mestikseen noussut Rovaniemen Kiekko hankki riveihinsä Suomi-sarjassa kovaa jälkeä tehneen hyökkääjä Juhani Tammisen sekä Itävallan kakkossarjasta siirtyvän puolustaja Marco Zorecin.

Hämeenlinnalaislähtöinen Juhani Tamminen pelasi edelliset neljä kautta Suomi-sarjaa FPS:n riveissä. Viime kaudella 26-vuotias hyökkääjä iski forssalaisjoukkueessa 34 ottelussa tehot 19+33. Raamikas (190cm/88kg) hyökkääjä on koko Suomi-sarjaurallaan viimeistellyt 146 ottelussa 198 tehopistettä.

Puolustuspäätään rovaniemeläisryhmä vahvistaa 24-vuotiaalla itävaltalaispuolustaja Marco Zorecilla. Viime kaudella 194-senttinen ja 97-kiloinen puolustaja pelasi Itävallan kakkossarjan EHC Lustenaun riveissä 38 ottelua tehoin 5+15. Hänen sopimuksessa on elokuun loppuun ulottuva koeaika.

− Tamminen on ollut vuosia Suomi-sarjan kärkihyökkääjiä ja hänellä on potentiaalia olla sitä myös Mestiksessä. Zorec haluaa seuraavan askeleen urallaan ja näkee Mestiksen hyvänä sarjana kehittyä. Uskon, että hän tulee olemaan tärkeä osa meidän puolustusta, kommentoi RoKin manageri Jani Mikkola.

RoKilla on kasassa tällä hetkellä yhteensä 12 pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle