RoKille jatkosopimuksia ja paluumuuttaja Ranskasta

MESTIS / Uutinen
Joki-Erkkilä tekee paluun tuttuun ryhmään.
Kuva © Jatkoaika
Rovaniemen Kiekko saa riveihinsä paluumuuttajan, kun Henri Joki-Erkkilä palaa Napapiirille. Lisäksi seura kertoi tehneensä jatkosopimuksen kahden pelaajan kanssa.

Puolustaja Henri Joki-Erkkilä palaa RoKin paitaan vuoden mittaisella sopimuksella. Päättyneellä kaudella 28-vuotias peluri Ranskan kakkossarjan Reimsissä, jossa 24 ottelussa syntyivät tehot 7+9.

Urallaan 180 ottelua rovaniemeläisjoukkueessa pelannut puolustaja pelasi joukkueessa jo RoKin edellisellä Mestis-visiitillä kaudella 2009-10. 

− Mukava palata RoKiin vuoden tauon jälkeen. Ranskan reissu oli antoisa ja olen omasta mielestäni parempi pelaaja nyt kuin lähtiessä, sillä pääsin käyttämään siellä kaiken energian jääkiekkoon. Paljon töitä on edessä, mutta lähdetään ehdottomasti näyttämään, että RoKi kuuluu Mestikseen, Joki-Erkkilä kommentoi seuran kotisivuilla.

Rovaniemeläisjoukkue on tehnyt lisäksi jatkosopimukset puolustaja Mikko Männistön sekä hyökkääjä Harri Pälven kanssa. Oululaislähtöiseltä Pälveltä löytyy Mestiksestä aiempaa kokemusta 20 ottelun verran Hokin ja Kiekko-Laserin riveistä. Molempien sopimuksissa on elokuun loppuun asti ulottuva koeaika.

RoKilla on tällä hetkellä sopimukset 10 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle