TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

RoKi-vahdista Mestiksen kuukauden pelaaja

MESTIS / Uutinen
Paavo Hölsä on ollut hyvässä iskussa alkukaudella.
Kuva © Timo Savela
RoKi-maalivahti Paavo Hölsä on Jatkoajan valinta syyskuun pelaajaksi.

Paavo Hölsä on pelannut rovaniemeläisten maalilla vakuuttavasti ja ollut voiton takuumiehenä monessa ottelussa. Alkukaudella veskarin torjuntaprosentti oli seitsemässä pelatussa ottelussa hieno 94,66 ja torjuntoja kertyi huikeat 248 kappaletta.

RoKin maalivahtivalmentaja Juha Soronen kertoi, että Hölsä on kehittynyt muutamassa vuodessa paljon kokonaisvaltaisesti. 

- Paavo on todella hyvin liikkuva ja nopea reagoimaan. Taitava pelin lukemisessa ja kehittynyt paljon pellillisesti.

Soronen on ollut tyytyväinen alkukauden tasoon ja siihen, kuinka hänen suojattinsa varmat otteet ovat rauhoittaneet koko joukkuetta.

- Hän on luonut rauhallisuutta joukkueen puolustukseen ja yhteistyö pelaajien kanssa on pelannut edellisvuotta paremmin. Toisaalta puolustuspelaaminen yleensä on mennyt eteenpäin ja se on helpottanut maalivahdin peliä.

Mestiksen valinta syyskuun pelaajaksi oli SaPKo-vahti Juhana Aho. Kuukauden tulokaspelaaja oli rovaniemeläishyökkääjä Mika Huhtasalo. Mestiksen raati ehdotti myös RoKin Juhani Tammista ja KeuPan Roni Sevästä kuukauden pelaajaksi. Tulokaspelaajaehdotuksiksi nousi myös TUTOn Tarmo Reunanen ja JYP-Akatemian Jerry Turkulainen

» Lähetä palautetta toimitukselle