RoKi jatkoi kahden hyökkääjän sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Olli-Aleksi Pietilä jatkaa RoKi-paidassa.
Kuva © Timo Savela
RoKi on tehnyt jatkosopimukset Olli-Aleksi ja Janne Pietilän kanssa. Joukkue hankki maalinsuulleen myös nuoren paluumuuttajan Kouvolasta.

Olli-Aleksi Pietilä pelasi rovaniemeläisjoukkueessa viime kaudella 49 ottelua tehoin 7+5. Karsintasarjassa 22-vuotias hyökkääjä kartutti pistetiliään neljässä ottelussa neljän maalin ja yhden syötön verran.

Loukkaantumisesta viime kaudella kärsinyt Janne Pietilä pelasi kauden aikana ainoastaan seitsemän ottelua ja keräsi niissä yhden syöttöpisteen. Kemijärveläislähtöinen hyökkääjä aloittaa jo kuudennen kautensa rovaniemeläisryhmässä.

− Olli-Aleksi Pietilä nousi tärkeään rooliin loppukaudesta. Hän raataa kovasti pelistä toiseen ja odotamme häneltä seuraavaa kehitysaskelta tulevalla kaudella, kertoi RoKin urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola.

− Janne Pietilä on pari viime kautta kärsinyt loukkaantumisista. Janne ei ole loukkaantumisten vuoksi vielä pystynyt osoittamaan parasta osaamistaan. Toivomme, että hän tulee pelaamaan ehjän kauden jolloin myös nähdään mihin kaveri pystyy.

Jatkosopimusten lisäksi RoKi teki 1+1-vuotisen sopimuksen maalivahti Janne Savolaisen kanssa. 18-vuotias RoKi-kasvatti pelasi päättyneen kauden KooKoon B-nuorissa. Hän torjui kouvolalaisjoukkueen maalilla 37 ottelua torjuntaprosentilla 90,7.

− Janne Savolainen on nuori ja lupaava maalivahti sekä RoKin oma kasvatti. Hän pelasi viime kaudella Kouvolan KooKoossa B-junioreiden SM-sarjaa. Janne tulee pelaamaan pääsääntöisesti RoKi Rebelsissä, mutta kuuluu Mestis -joukkueen harjoitusvahvuuteen ja tuuraa tarvittaessa Mestis -joukkueen maalinsuulla, Mikkola totesi.

− Janne tulee harjoittelemaan tulevan kauden hänelle ennestään tutun maalivahtivalmentajan Juha Sorosen ohjauksessa. Jannella on mahdollisuus ottaa vuoden tai kahden päästä paikka kahden pelaavan maalivahdin joukosta, minkä vuoksi halusimme kiinnittää hänet kahden vuoden sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle