Roenick Philadelphiaan

NHL / Uutinen
Sentteri Jeremy Roenick, josta olisi tullut 1. heinäkuuta rajoittamaton vapaa agentti, on tehnyt sopimuksen Philadelphia Flyersin kanssa. Viisivuotisen sopimuksen arvo on 37.5 miljoonaa dollaria.

Viime kaudella Roenick pelasi Phoenix Coyotesin riveissä ja olikin joukkueensa paras maalintekijä (36 maalia) sekä pistemies (76 pistettä). Roenick oli ilmoittanut jo hyvissä ajoin, että ei jää Phoenixiin.

Tämän vuoksi Phoenix antoi miehelle luvan puhua kolmen joukkueen kanssa mahdollisesta sopimuksesta ennen Roenickin ja Phoenixin välisen sopimuksen päättymistä. Tiettävästi nuo kolme joukkuetta olivat Detroit Red Wings, Dallas Stars sekä juuri Philadelphia.

31-vuotias Roenick, joka on tunnettu periksi antamattomasta tyylistään, aloitti NHL-uransa Chicago Blackhawksien riveissä. Kahdeksan kautta kestänyt urakka Chicagossa päättyi pelaajakauppaan vuonna 1996, jonka seurauksena Roenick on pelannut viime vuodet Arizonan helteessä. 12-vuotisen uransa aikana Roenick on pelannut runkosarjassa 908 ottelua ja tehnyt niissä 408 maalia ja 947 tehopistettä. Siinä samalla jäähyjä on kertynyt komean 1134 minuutin verran.

Pudotuspeleissä hän on merkkauttanut itselleen 44 maalia ja 95 tehopistettä pelaamassaan sadassa ottelussa.

Lisäinfoa Roenickin tilanteesta tässä Jatkoajan uutisessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle