Robin Salo SaiPan puolustukseen − "Miehestä löytyy potentiaalia ja ennen kaikkea kiekollista taitoa"

LIIGA / Uutinen
Salo on Sportin kasvatti.
19-vuotias Robin Salo siirtyy Vaasan Sportista SaiPaan kaksivuotisella sopimuksella.

Puolustaja Robin Salo pelaa SaiPassa kahden seuraavan kauden ajan. Kuluneella kaudella Salo pelasi Sportissa 43 Liiga-ottelua tehopistein 0+5.

− Tämä kausi oli tosi haastava. En ihan päässyt omaan peliin missään kohdassa kiinni ja vähän ylös alas meni koko ajan. Ajattelin sitten, että maisemanvaihto voi olla hyvä vaihtoehto tähän, Salo kertoi SaiPan verkkosivuilla.

Nuoresta iästään huolimatta Salo on pelannut Liigassa jo 117 ottelua. Mestiksessä hän on pelannut yhteensä yhdeksässä ottelussa. Puolustaja on ollut tuttu näky myös ikäluokkansa maajoukkueissa. Vuosina 2015 ja 2016 hän pelasi alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. 

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Salo nähtiin viime vuoden vaihteessa. Puolustaja on New York Islandersin toisen kierroksen varaus kesän 2017 varaustilaisuudesta.

− Robin ei ole ihan ottanut niitä steppejä muutaman viime vuoden aikana kuin moni muu tai pelaaja itse olisi odottanut. Miehestä löytyy potentiaalia ja ennen kaikkea kiekollista taitoa, jota toivomme hänen meille tuovan, SaiPa-luotsi Tero Lehterä kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle