Robert Schnabel palaa kotimaahansa

LIIGA / Uutinen
Helsingin IFK:ssa ja Jokereissa pelannut puolustaja Robert Schnabel siirtyy tshekkiläiseen Kladnon joukkueeseen. Taival SM-liigassa on tällä erää ohi.

Slavia Prahan kasvatti Schnabel, joka on tullut tunnetuksi kolossimaisena voimapuolustajana, ehti pelata kotimaansa ulkopuolella Pohjois-Amerikan sarjoissa sekä Ruotsin Elitserienissä, ennen saapumistaan SM-liigaan. Pentti Matikaisen palkkasi tshekin HIFK:hon toissa kaudella. Mies pelasi punanutussa puolitoista kautta, kunnes siirtyi viime talvena paikallisvastustaja Jokereihin.

Lähes sata SM-liigaottelua pelannut Schnabel menestyi lähinnä jäähytilastoissa, kärsien myös loukkaantumisista viimeisellä kaudellaan. Schnabelin Jokereihin kaapannut Matti Virmanen ei enää uutta jatkosopimusta tarjonnut, ja kun sopimusta ei tullut muualtakaan Pohjoismaista, päätti mies palata vastahakoisesti kotimaahansa ja HC Kladnoon.

- Olisin mieluiten halunnut jatkaa Skandinaviassa, mutta en halunnut enää odotella sopimustarjouksia, Schnabel kommentoi Tshekin jääkiekkoliiton verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle