Rinne siirtyy Sportin maalinsuulle - "Loistava paikka tulla näyttämään mitä osaan"

LIIGA / Uutinen
Rinne torjui kuluneella kaudella Lukon veräjällä.
Kuva © Timo Savela
Vaasan Sport vahvistaa maalivahtiosastoaan Lukosta siirtyvällä Rasmus Rinteellä.

Rasmus Rinne on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Vaasan Sportin kanssa. Kuluneella kaudella 25-vuotias Rinne jäi Lukossa Ryan Zapolskin varjoon ja torjui ainoastaan kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 90,8. Hänelle kertyi myös 11 Mestis-ottelua KeuPassa, jossa kiekot pysähtyivät 90,7 prosentin varmuudella.

− Hienoa tulla Sportiin. Tämä on loistava paikka tulla näyttämään mitä osaa ja kehittyä urheilijana sekä jääkiekkoilijana. Joukkue tulee varmasti olemaan kilpailukykyinen ja pelaamaan voitoista illasta toiseen, Rinne ennakoi.

− Omia vahvuuksiani ovat pelinluku ja rauhallisuus. Kehitettävää pelaamisesta ja urheilijana elämisessä riittää aina ja olen varma, että Sportissa voin kehittyä paremmaksi maalivahdiksi.

Hyvinkääläislähtöinen Rinne on pelannut Liigassa Lukon lisäksi Ässissä kahden kauden ajan. Hän on torjunut myös Suomen nuorisomaajoukkueissa ja pelasi U18-kisoissa vuonna 2008.

− Rinne on isokokoinen modernin ajan maalivahti, joka on osoittanut pystyvänsä pelaamaan tätä sarjaa hyvällä tasolla. Odotamme hänen haastavan Mika Järvisen peliaikakilpailussa, totesi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

» Lähetä palautetta toimitukselle