BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Riku Toivo Hokin riveihin

MESTIS / Uutinen
Hyökkääjä Riku Toivo liittyy Mestis-joukkue Kajaanin Hokin vahvuuteen. Viime kaudella linnapaidassa hyökännyt Mika Mäkiaho edustaa niin ikään kajaanilaisia tulevalla kaudella.

Laitahyökkääjän tontilla operoiva Riku Toivo merkkautti viime kaudella nimiinsä Kiekko-Laserin paidassa 44 ottelussa seitsemän maalia ja kahdeksan syöttöpistettä. Toivo pääsi maistelemaan myös liigavauhtia viidessä ottelussa emoseura Kärppien riveissä jääden ilman tehopisteitä.

Toivo on valmentaja Petri Mattilalle tuttu mies vuosien varrelta. Rightin puolen pelaajana Mattila uskoo Toivon tuovan lisää variaatioita hyökkäspäähän.

– Hän on mennyt koko ajan eteenpäin tasaisin askelin ja viime kauden liigaottelut kertovat, että hänen potentiaalinsa on huomattu ja sitä haluttiin testata silläkin tasolla. Hän on monipuolinen pelaaja, itseänsä säästelemätön, Mattila tietää.

Mika Mäkiaho aloittaa puolestaan toisen kautensa linnapaidassa. Viime kaudella 19 (9+10) tehopistettä kerännyt Mäkiaho on Mattilan papereissa tärkeä mies osana tulevan kauden suunnitelmia. Mäkiahon vyöllä on Mestiksen mestaruus Jokipoikien riveistä kaudella 2009–2010.

– Haluamme pitää joukkueessa kiinni niistäkin pelaajista, jotka täällä jo ovat olleet. Mäkiaho on myös menestynyt Mestiksessä, joten hän osaa peilata joukkueen arkeakin suhteessa siihen, mitä menestyminen vaatii.


Riku Toivo kurvailee jatkossa linnapaidassa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös