Riku Rahikainen Vantaalle

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaa julkaisi torstaina kolme uutta pelaajasopimusta. Nimekkäin tulokas joukkueeseen on SM-liigassakin voimahyökkääjän mainetta niittänyt Riku Rahikainen, jonka viime kauden seura oli JYP. Lisäksi joukkueen kanssa sopimuksen allekirjoittivat hyökkääjät Panu Pättiniemi ja Roope Talaja.

Kiekko-Vantaan joukkue vahvistui nimekkäällä hyökkäyspään vahvistuksella, kun liigassakin periksi antamattomuudellaan säväyttänyt Riku Rahikainen siirtyi vantaalaisjoukkueen vahvuuteen. Rahikainen on aiemminkin urallaan edustanut Kiekko-Vantaata. Viime kauden voimalaituri kiekkoili Jyväskylässä, mutta on jo jonkin aikaa harjoitellut Vantaalla.

- Riku on treennannut meidän mukana jo jonkin aikaa, eli sikäli mies on meille tuttu. Tosin alunperin tarkoitus oli vain auttaa tuttua kaveria ja tarjota mahdollisuus treenata ja pitää tuntumaa yllä. Mutta hyvä näin, että saatiin mies vielä joukkueeseen mukaan, Kiekko-Vantaan apulaisvalmentaja Jouni Ikonen kertoo.

Rahikaisen rooli nuoressa vantaalaisjoukkueessa tulee olemaan suuri sekä pelillisesti että muilla osa-alueilla.

- Kyllähän Riku on tärkeä pelaaja koko joukkuetta ajatellen. Joukkue on melko nuori ja Rikun kaltainen taistelija luo varmasti osaltaan esimerkkiä ja uskoa omaan tekemiseen.

Rahikaisen lisäksi Kiekko-Vantaa tiedotti solmineensa sopimuksen myös kahden nuoren hyökkääjän kanssa. Panu Pättiniemi sekä Roope Talaja ovat kumpikin esiintyneet jo lohipaidassa joukkueen harjoitusotteluissa ja vakuuttaneet otteillaan joukkueen valmennusjohdon. Pättiniemi pelasi viime kaudella Jokereiden A-junioreissa. Talaja puolestaan saapui Vantaalle Bluesin A:sta.

» Lähetä palautetta toimitukselle