Riku Hahl Denveriin, Dahlman pisteille

NHL / Uutinen
Riku Hahl nostettiin puolustavan Stanley Cup-mestari Colorado Avalanchen miehistöön maanantaina iltapäivällä. Ottawa Senatorsia edustava Toni Dahlman puolestaan avasi NHL-pistetilinsä yön ottelussa Torontoa vastaan.

Riku Hahl pelaa ensimmäistä vuottaan Pohjois-Amerikassa ja pääsi nyt ensimmäisen kerran ylös Avalanchen riveihin. Näin Hahlille annettiin ensimmäinen tilaisuus näyttää taitojaan. Tosin peliajasta ei ole tietoa, seuraava peli voi mennä pressiboxissa kahvia hörppiessä, kuten Ville Nieminen aikoinaan.

Alkukausi on mennyt Hahlilla farmijoukkue Hershey Bearsin riveissä tehoilla 4+8 32 ottelussa. Hahlin plusmiinus-saldo, +8, on Hersheyn joukkueen paras.
Samalla nostettiin myös kaksi muuta hyökkääjää, Steve Moore ja Kelly Fairchild.

Dahlmanille ensimmäinen NHL-piste

Viime kauden Ilveksessä pelannut ja kesällä Ottawan organisaation varattu ja täksi kaudeksi taalajäille siirtynytToni Dahlman ehti pelata kaksi ottelua Senaattori-paidassa ennenkuin pistetili NHL:ssä aukesi. Suomalaislaiturin ensimmäinen NHL-piste tuli heti Toronto-ottelun alussa kun Dahlman oli toisena syöttäjänä Andre Roy'n laukomassa avausmaalissa. Hyvästä ottelun alusta huolimatta Dahlmanin peliaika jäi yön ottelussa vähäiseksi, sillä laiturille kertyi yhteensä vain 9 vaihtoa ja kuutisen minuuttia jääaikaa. Ottawa voitti kanadalaisjoukkueiden kamppailun 4-3 Dahlmanin oltua Ottawan ainut jäälle päässyt suomalainen Jani Hurmeen toimiessa luukkuvahtina ja Sami Salon katseltua ottelua katsomon puolelta.

» Lähetä palautetta toimitukselle