TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Riikolalle jatkoa, Willaume poistuu

LIIGA / Uutinen
Simo-Pekka Riikolaa ei enää kuopiolaisten riveissä nähdä.
Kuva ©
SaiPa on tehnyt muutoksia pelaajistossaan. Vuokralla joukkueessa kiekkoillut Simo-Pekka Riikola jatkaa SaiPa-miehistössä tulevillakin kausilla. Sen sijaan Richard Demén Willaumen tryout-sopimusta ei jatkettu.

Lokakuussa KalPasta SaiPaan maaottelutaukoon asti ulottuvalla sopimuksella siirtynyt Simo-Pekka Riikola vahvistaa loppukauden pysyvästi lappeenrantalaisia. Samalla seura ilmoitti tehneensä puolustajan kanssa myös kaksi seuraavaa kautta käsittävän sopimuksen. SaiPa kertoi kiinnityksestä verkkosivuillaan. 

Riikola saapui lokakuussa paikkaamaan loukkaantumisten runtelemaa SaiPa-puolustusta. 12 ottelussa puolustaja on ehtinyt iskeä tehot 2+3=5.

Samalla SaiPa tiedotti, että se ei jatka ruotsalaisen Richard Demén Willaumen lauantaiseen Tappara-otteluun päättynyttä tryout-sopimusta. Willaumen ehti pelata lappeenrantalaisten riveissä yhteensä 14 ottelua.

Seuralla oli myös kuukauden kerrallaan käytettävä optio NHL-apu Cory Emmertonista, mitä se ei kuitenkaan käyttänyt. Detroit Red Wingsin keskushyökkääjä loukkaantui lokakuussa ensimmäisessä liigakamppailussaan ja palasi takaisin kotimaahansa toipumaan sormileikkauksesta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle