NJD - BUF 1.00
DET - PHI 2.00
FLA - MTL 2.00
ANA - WSH 4.00
CGY - ARI 23.00

Rendulic ei jatka Pelicansissa − kausi jatkuu KHL:ssä

LIIGA / Uutinen
Rendulic pelasi viimeisen ottelunsa Liigassa lauantaina Ilvestä vastaan.
Alkukauden Pelicansissa pelannut Borna Rendulic jatkaa kauttaan KHL:ssä. Kroatialaishyökkääjälle Lahti oli vain välietappi.

Pelicansissa 14 ottelua pelannut Borna Rendulic jatkaa kauttaan KHL:ssä, kertoo lahtelaisseura tiedotteessaan. Uudesta seurasta ei ole vielä tietoa.

− Rendulicin lähtöön ei liity dramatiikkaa. Pelaaja haki Lahdesta ponnahduslautaa uralleen ja nyt se löytyi yllättävän nopeasti. Siirto tarjoaa uusia mahdollisuuksia sekä pelaajalle että meille, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo.

Kroatialainen merkkautti pelaamissaan otteluissa tehot 5+3=8. Mies itse on siirrostaan hyvillä mielin, sillä hänelle Pelicans oli alunperinkin vain ponnahduslauta isommille areenoille.

− Olin valmistautunut pelaamaan tämän kauden täällä, mutta koska tällainen poikkeuksellinen mahdollisuus tarjoutui, halusin tarttua siihen. Viihdyin Lahdessa erinomaisesti. Organisaatio ja joukkue olivat mahtavia, minkä vuoksi lähteminen täältä jää myös harmittamaan, Rendulic kommentoi.

Joukkueen sisällä Rendulic oli pidetty pelaaja. Joukkueen kapteeni kertoi pelikavereiden ajatuksia hyökkääjän lähdöstä.

− Pelaajisto käsitteli kapteenien johdolla asian ja joukkue yksimielisesti halusi tarjota Rendulicille tämän mahdollisuuden. Rendulic halusi tarttua tilaisuuteen ja samalla tämä on jälleen osoitus, että Lahti on hyvä paikka ponnistaa isompiin kaukaloihin, Stefan Lassen taustoitti.

» Lähetä palautetta toimitukselle