Rekonen vahvistamaan Ässien hyökkäystä - "Erittäin monikäyttöinen ja ratkaisuvalmis palanen hyökkäykseen"

LIIGA / Uutinen
Rekonen jatkaa uraansa Ässissä.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)
Porin Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa.

Aleksi Rekonen siirtyy Poriin Pelicansin riveistä, jossa hän pelasi kaksi edelliskautta. Päättyneellä kaudella 24-vuotias hyökkääjä tehtaili lahtelaisryhmässä runkosarjassa 60 ottelussa tehot 11+17. Pudotuspeleissä hän keräsi kolmessa ottelussa yhden syöttöpisteen.

Helsinkiläislähtöinen Rekonen on kiekkoillut Liigassa myös Jokereiden, Sportin, HPK:n ja Kärppien miehistöissä. Ikäkausimaajoukkueissakin esiintyneellä hyökkääjällä on lisäksi 117 ottelun kokemus Mestiksestä.

− Rekosesta saamme erittäin monikäyttöisen ja ratkaisuvalmiin palasen hyökkäykseemme. Hänen uransa on nousussa ja on hienoa, että hän valitsi Ässät seuraksi, jossa hän lähtee hakemaan seuraavaa askelta urallaan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

− Joukkueeseen pyrin tuomaan lisää monipuolisuutta. Pystyn pelaamaan sekä keskellä että laidassa ja viime kaudella pelasin muutaman ottelun puolustajanakin. Tietenkin myös tehoja pitää tulla ja tavoitteena on ottaa iso rooli hyökkäyspäässä. Uskon, että pystyn nousemaan Ässissä seuraavalle tasolle, Rekonen linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle