Red Wingsin tulevan kotihallin nimi julki

NHL / Uutinen
Red Wingsin legendaarinen kotihalli Joe Louis Arena jää historiaan ensi kauden jälkeen.
Kuva © Getty Images
Detroitiin rakenteilla olevan, kaudesta 2017-18 alkaen Detroit Red Wingsin käyttöön tulevan monitoimihallin nimi on julkistettu. Hallin nimeksi tulee Little Caesars Arena, Red Wingsin omistaja Mike Ilitchin omistaman Little Caesars -pizzeriaketjun mukaan.

Detroit Red Wingsin taustaorganisaatio Olympia Entertainment ja Little Caesarsin toimitusjohtaja David Scrivano ilmoittivat torstai-aamuna tiedotustilaisuudessa uuden monitoimihallin nimen. Detroitin keskustaan rakennettavan hallin nimeksi tulee Little Caesars Arena. Halli nimetään Red Wingsin omistaja Mike Ilitchin omistaman samannimisen, maailmalla tunnetun pizzeriaketjun mukaan.

− Olemme saaneet uskomatonta palautetta faneiltamme, yhteistyökumppaneiltamme ja yhteisöltämme uudesta monitoimihallista. District Detroit -hanke on herännyt henkiin, kommentoi Olympia Entertainmentin presidentti ja toimitusjohtaja Tom Wilson tiedotteessa.

Nimeämisoikeus on 20-vuotinen ja arvoltaan vuositasolla yli 6,25 miljoonaa dollaria. Sopimuksen arvioidaan olevan kaikkien aikojen rahakkain lajissaan, kun otetaan huomioon jääkiekkoon päätarkoituksena käytetyt jäähallit.

− Ilmassa on ollut paljon keskustelua siitä, minkä yhtiön brändi sopii parhaiten huippuluokan areenamme ja Detroit Red Wings -organisaation taustalle. Tiedämme, että Little Caesars on täydellinen valinta areenallemme ja jääkiekkojoukkueellemme sekä organisaatiollemme, yhteisöllemme ja hienolle kaupungillemme.

» Lähetä palautetta toimitukselle