Red Wings teki jatkosopimuksia

NHL / Uutinen
Callahan jatkaa punasiivissä.
Kuva © Getty Images
Detroit Red Wings on tehnyt jatkosopimukset farmijyriensä kanssa.

Puolustaja Nick Jensen ja hyökkääjä Mitch Callahan jatkavat Detroit Red Wingsin organisaatiossa. Callahan solmi joukkueen kanssa yhden vuoden sopimuksen, kun taas Jensenin sopimus on kaksivuotinen.

Molempien ura on kulunut AHL-farmi Grand Rapids Griffinsissä, missä Callahan on tehnyt neljän kauden aikana 111 pistettä 237 ottelussa. Viime kauden päätteeksi hän sijoittui joukkueen pistetilastossa viidenneksi. Callahan on pelannut vain yhden NHL-pelin viime vuoden maaliskuussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Vuoden 2009 kuudennen kierroksen varaus oli mukana, kun Yhdysvallat voitti pronssia nuorten maailmanmestaruuskisoissa vuonna 2011. Callahan oli mukana kaksi vuotta sitten voittamassa Grand Rapidsin Calder Cup -mestauutta.

Isokokoinen puolustaja Jensen ei ole vielä tehnyt NHL-debyyttiä. Hän teki viime kaudella 75 runkosarjaottelussa 27 pistettä. Juniorina Jensen saavutti Green Bay Gamblersin riveissä USHL-liigan mestaruuden 2010. Red Wings varasi Jensenin vuoden 2009 varaustilaisuuden viidennellä kierroksella numerolla 150.

» Lähetä palautetta toimitukselle