Red Wings nollasi Sabresin, Panthers jätti Blackhawksin maaleitta

Dylan Larkin oli Red Wingsin tehopelaaja voitossa Buffalo Sabresista.
Detroit Red Wingsin vahva kolmas erä takasi sille 3-0-voiton Buffalo Sabresista. Voiton arkkitehtina hääri kaksi tehopistettä nakuttanut Dylan Larkin. Florida Panthers puolestaan nollasi kotikaukalossaan hallitsevan mestarin Chicago Blackhawksin.

Ottelun avausmaali nähtiin vasta kolmannessa erässä. Luke Glendening antoi loistavan syötön Dylan Larkinille, joka iski kiekon lähes nollakulmasta ohi Robin Lehnerin. Sabresin valmennusjohto haastoi tilanteen, sillä heidän mielestään maalia edelsi paitsio. Videotarkistuksen jälkeen maali kuitenkin pysyi voimassa. Kolmatta erää oli tässä vaiheessa jäljellä kahdeksan minuuttia.

Kolme minuuttia ennen loppua Larkin löysi upealla poikittaissyötöllä Henrik Zetterbergin maalin edestä. Tämä ujutti Lehnerin patjojen välistä 2-0-maalin Red Wingsille. Sabres haki vielä kavennusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta Glendening sinetöi 3-0-loppulukemat tyhjään maaliin.

Florida Panthersin Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen saalistivat syöttöpisteen, kun Panthers kaatoi kotonaan Chicago Blackhawksin 4-0. Isäntien maaleista vastasivat Reilly Smith, Quinton Howden, Brian Campbell ja Aaron Ekblad.