Red Wings menettää Howardin pariksi viikoksi

NHL / Uutinen
Jimmy Howard on sivussa parit viikot.
Kuva © Getty Images

Red Wings -vahti Jimmy Howard loukkasi nivusensa ottelussa Capitalsia vastaan, ottelun avauserässä. Howard venytti kovin Troy Brouwerin vanhanaikaiseen ja jouduttiin kantamaan paareilla ulos kaukalosta. Brouwer teki tilanteessa ottelun avausmaalin. Capitals voitti ottelun lopulta maalein 3-1.

Howardin odotetaan olevan sivussa kahdesta neljään viikkoa pelikentiltä. Kakkosvahti Petr Mrazek otti miehen paikan kesken Capitals-ottelun ja Red Wings nosti Howardia korvaamaan Thomas McCollumin AHL:stä.

Vastikään NHL:n tähdistöotteluun ainoana Red Wings -pelaajana valittu Howard joutuu jättämään tapahtuman väliin. Jenkkivahti on tällä kaudella pelannut 32 ottelussa ja torjunut niissä 16 voittoa joukkueelleen. Howardille on merkitty myös kaksi nollapeliä.

Kausi NHL:ssä on Howardille jo kymmenes. Red Wingsiin kesällä 2003 toisella kierroksella varattu nyt 30-vuotias Howard on pelannut NHL:ssä yhteensä 317 ottelussa. Pudotuspeleissä Howardille on kertynyt 45 ottelua. Howard oli mukana myös vuosi sitten olympialaisissa Yhdysvaltain kolmosvahtina.

» Lähetä palautetta toimitukselle