Readille nelivuotinen jatkosopimus

NHL / Uutinen
Matt Read jatkaa Philadelphiassa seuraavat viisi vuotta.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyers on tehnyt nelivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Matt Readin kanssa.

Matt Read ja Philadelphia Flyers pääsivät perjantaina yhteisymmärrykseen nelivuotisesta jatkosopimuksesta, jonka arvo on 14 miljoonaa dollaria. Sopimus tuo Readille 3,625 miljoonan dollarin vuosiansiot.

- Matt hyppäsi suoraan yliopistosarjoista kokoonpanoomme muutama vuosi sitten ja teki heti 24 maalia. Nyt hän pelaa säännöllisesti ylivoimaa, tappaa jäähyjä, pelaa tasavajaalla... Lyhyesti hän on tärkeä osa seuraamme ja on hienoa, että hän on sopimuspelaajamme seuraavien viiden vuoden ajan, Flyersin GM Paul Holmgren sanoi tiedotteessa.

- Olen innoissani, onnellinen ja melko huojentunut. Tämä on ollut pitkä prosessi, mutta olen iloinen että se käytiin läpi, Ensimmäiset kaksi vuottani ovat olleet sanoinkuvaamattomia. Tuntuu hullulta, että edes pelaan NHL:ssä. Tämä jatkosopimus oli unelmien täyttymys, Read totesi tiedotteessa.

Read on pelannut kaksi kautta kestäneellä NHL-urallaan 121 ottelua tehoin 35+36=71. Viime kaudella hän teki 48 ottelussa pisteet 11+13=24.  Read piipahti myös työsulun aikana Ruotsin Allsvenskanissa. Hän pelasi Södertäljen paidassa 20 ottelua ja iski niissä tehot 6+18=24.

» Lähetä palautetta toimitukselle