Rauman Lukko löysi ykkössentterinsä

LIIGA / Uutinen
SM-liigassa pelaava Lukko on Jatkoajan saamien tietojen mukaan vahvistanut hyökkäystään, kun seura solmi sopimuksen kanadalaissentteri Justin Azevedon kanssa.

Viime kauden pettymykseen päättänyt Rauman Lukko on hankkinut tulevalle kaudelle hyökkäykseensä lisää taitoa, sillä raumalaisseura on Jatkoajan tietojen mukaan solminut sopimuksen kanadalaisen Justin Azevedon kanssa.

Vain 170 senttiä pitkä keskushyökkääjä on pelannut viime vuodet NHL-seura Los Angeles Kingsin farmijoukkueessa. Kuluvalla kaudella hyökkääjä iski Manchester Monarchsissa 64 pelissä tehot 28+20=48.

24-vuotias kanadalainen on Los Angelesin 6. kierroksen varaus. Vuonna 2008 hänet valittin Kanadan junioriliigojen parhaaksi pelaajaksi. Jatkoajan saamien tietojen mukaan hyökkääjä sai raumalaisseuran lisäksi tarjouksia myös Elitserienistä, kun sekä Skellefteå AIK että MODO olivat kiinnostuneita hyökkääjän palveluksista.

Kuluvan kauden sopimus Kingsin kanssa estää kuitenkin Lukkoa julkaisemasta sopimusta ennen Stanley Cup –finaalien loppua.


Risto Dufva sai lisää työkaluja ensi kauden joukkueeseensa.
Jarno Hietanen - jarno.hietanen@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle