JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Rasi ja Rissanen pässipaitaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
KalPa lainaa nuoret sopimushyökkääjänsä Petteri Rasin ja Jaakko Rissasen SaPKon riveihin viikonlopun kahteen Mestis-koitokseen.

Loppuun asti paikasta Mestiksen pudotuspeleihin taisteleva SaPKo saa apuja yhteistyöseura KalPalta, kun viime aikoina vähälle peliajalle kuopiolaisten liigaryhmässä jääneet 20-vuotiaat hyökkääjät Petteri Rasi ja Jaakko Rissanen siirtyvät lainalle pässipaitaan.

Viikonlopun koitoksissa TuToa ja HeKiä vastaan SaPKo sotisovassa esiintyvistä KalPa-lainoista Rasi on kuluvalla kaudella pelannut yhteensä 10 SM-liigaottelua tehden kaksi maalia, kun taas Rissasen saldona on yksi täysosuma seitsemässä liigapelissä.

Rasin ja Hirvosen lainat tulevat SaPKolle enemmän kuin tarpeeseen, sillä pitkäaikaisloukkaantuneiden Ville Eskelisen ja Oskar Essenin lisäksi pässipaitojen hyökkäyspäästä on viikonloppuna kyynärpäävamman takia sivussa keskushyökkääjä Mikko Silvennoinen.

– Nyt on hyvä, että saamme täydet neljä hyökkäysketjua käyttöömme, toteaa SaPKon päävalmentaja Pekka Tirkkonen Kiekko-Itä-Savon nettisivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle