BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Ranskalaispakki Besch vaihtaa Vaasasta Mikkeliin

MESTIS / Uutinen
Jukurijoukkue alkaa olla kasassa, kun Ranskan maajoukkueestakin tuttu Nicolas Besch siirtyy Mikkeliin. Puolustaja kiekkoili viime kaudella Mestistä Vaasan Sportissa.

23-vuotias Besch siirtyi Vaasaan kesken viime syksyn aloitettuaan kautensa Ruotsissa. Hän pelasi Sport-paidassa kaikkiaan 22 ottelua, joissa iski tehot 3+1. Maajoukkuepuolustaja on pelannut koko aiemman uransa kotimaassaan. Beschin palkintokaapista löytyykin muun muassa kaksi Ranskan mestaruutta.

– Besch on erinomainen liikkumaan ja pystyy pelaamaan suoraan eteenpäin. Hän on nuori ja nälkäinen maajoukkuepelaaja, joka haluaa kehittyä pelaamalla hyvässä joukkueessa, kertoo valmentaja Kari Makkonen.

Besch on kolmas Jukureiden kanssa ensi kaudesta sopimuksen solminut ulkomaalaispelaaja. Makkosen mukaan mikkeliläisten kokoonpano alkaakin nyt olla viime silauksia vaille valmiina.

– Joukkueemme on nyt valmis ja jokaiselle pelipaikalle on hyvä kilpailu. Tarpeen mukaan joukkuetta täydennetään vielä kauden aikana yhdellä-kahdella pelaajalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle