IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Rangers solmi jatkosopimukset kahden hyökkääjänsä kanssa

NHL / Uutinen
Jesper Fast jatkaa Rangersissa.
Kuva © Getty Images
Rajoitettuina agentteina olleet hyökkääjät J.T. Miller ja Jesper Fast solmivat jatkosopimukset New York Rangersin kanssa.

New York Rangers paransi sopimustilannettaan, kun se solmi jatkosopimukset kahden rajoitetun vapaan agentin kanssa. Jenkkihyökkääjä J.T. Miller solmi vuoden ja ruotsalaishyökkääjä Jesper Fast kahden vuoden sopimukset. Näiden myötä kumpikin pelaaja on yhä uudelleen rajoitettuja agentteja, kun uusi sopimus päättyy.

Kaksikosta nuoremman, 22-vuotiaan Millerin, sopimuksen arvo on 874 000 dollaria. Miller on kesän 2011 Rangersin ensimmäisen kierroksen varaus. Päättynyt kausi oli miehelle kolmas Rangersin NHL-ryhmässä ja hän pelasi suurimman pelimääränsä, 58 ottelua. Niissä hän kokosi 23 tehopistettä. Pudotuspelien 19 ottelua tuottivat lisäksi kahdeksan tehopistettä.

Ja sen vanhemman, 23-vuotiaan Fastin, sopimus on yhteensä 1,9 miljoonan arvoinen. Fastille viime kausi NHL:ssä oli uran toinen ja hän pelasi niin ikään 58 runkosarjaottelua. Näissä otteluissa Fast iski 14 tehopistettä. Fastille pudotuspelien 19 ottelua toivat päälle kuusi tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle