TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Rangers ja Senators hyökkääjäkaupoilla - Brassard vaihtui Zibanejadiin

NHL / Uutinen
Kuva © Getty Images
New York Rangers ja Ottawa Senators ovat tehneet kahta pelaajaa ja varausvuoroa liikutelleen pelaajakaupan.

New York Rangers on kaupannut keskushyökkääjä Derick Brassardin Ottawaan. Vastineeksi Manhattanille matkustaa ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad. Rangers saa lisäksi Senatorsin toisen kierroksen varausvuoron kesän 2018 varaustilaisuuteen ja antaa Senatorsille seitsemännen kierroksen vuoron samaisesta varaustilaisuudesta.

Brassard, 28, on Columbus Blue Jacketsin ensimmäisen kierroksen varaus kymmenen vuoden takaa. Hän on edustanut Blue Jacketsia ja Rangersia NHL:ssä 563 ottelussa, joissa on tehnyt 343 tehopistettä.

Brassardia viisi vuotta nuorempi Zibanejad on puolestaan Senatorsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2011 ja pelannut koko NHL-uransa Kanadan pääkaupungissa. Viime kaudella hän pelasi uransa tehokkaimman NHL-kauden, kun 81 ottelussa syntyi 51 (21+30) tehopistettä.

Kaupalla Rangers saa järjesteltyä hieman tilaa palkkakattonsa alle: Brassardin nykyinen, kolme vuotta jatkuva sopimus kuormittaa Senatorsin palkkakattoa jatkossa viidellä miljoonalla dollarilla, kun Zibanejadin ensi kauden sopimus on 2,625 miljoonan dollarin arvoinen. Ruotsalaishyökkääjästä tulee rajoitettu vapaa agentti ensi kesänä.

» Lähetä palautetta toimitukselle