Rangers ja Coyotes vaihtokaupoilla - Raanta aavikolle

NHL / Uutinen
Antti Raanta tilkitsee ensi kaudella Arizona Coyotesin maalinsuuta.
Kuva © Getty Images
New York Rangers on kaupannut Antti Raannan ja Derek Stepanin Arizona Coyotesiin. Vaihdossa Coyotes antoi Anthony DeAngelon ja ensimmäisen kierroksen varausvuoron viikonlopun varaustilaisuuteen.

New York Rangers ja Arizona Coyotes tekivät perjantaina pelaajakaupan, jossa Coyotesiin matkasivat hyökkääjä Derek Stepan ja maalivahti Antti Raanta. Rangers puolestaan sai kaupassa puolustaja Anthony DeAngelon ja seitsemännen varausvuoron viikonlopun varaustilaisuuteen.

− Olemme innoissamme saadessamme Derekin. Organisaatiomme on etsinyt ykkössentteriä jo yli vuosikymmenen ajan ja olemme luottavaisia, että hän voi olla hakemamme pelaaja, GM John Chayka totesi.

Koko tähänastisen uransa Rangersissa viettänyt Stepan teki viime kaudella 81 ottelussa tehot 17+38=55, joilla hän oli seuransa kolmanneksi paras pistemies. 27-vuotias amerikkalainen on pelannut NHL-urallaan 515 ottelua ja tehnyt niissä pisteet 128+232=360.

28-vuotiaalle Raannalle Coyotes on uran kolmas NHL-seura. Raumalainen pelasi viime kaudella Rangersin maalinsuulla 30 ottelua ja saalisti niistä 16 voittoa. Neljä nollapeliä pelanneen Raannan torjuntaprosentti oli 92,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,26. Rangersin lisäksi hän on edustanut myös Chicago Blackhawksia. Neljän NHL-kauden aikana Raanta on pelannut 94 ottelua, joista hän on saalistanut 47 voittoa. Raannan torjuntaprosentti koko uran ajalta on 91,7.

DeAngelo pelasi viime kaudella Coyotesin takalinjoilla 39 ottelua ja teki niissä 13 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle