Rangers jälleen Flyersia vahvempi

Rangers oli toistamiseen liian kova pala Flyersille.
New York Rangersin vahva kolmas erä takasi sille 5-2-kotivoiton Philadelphia Flyersista. Sinipaitojen avainhahmoihin kuului kaksi maalia tehnyt Derick Brassard.

Rangers aloitti maalinteon, kun avauserää oli pelattu kaksi minuuttia. Pitkän ylivoimapyörityksen jälkeen Rick Nash antoi nappisyötön maalin eteen kiirehtineelle Derick Brassardille, jonka tulinen kuti upposi verkkoon. Flyers tasoitti seitsemän minuuttia ennen erän loppua. Jakub Voracek näki oivasti toisesta aallosta nousseen Nicklas Grossmanin, joka tälläsi ranteella yläkulmaan.

Flyers osui ylivoimalla, kun toista erää oli pelattu kahdeksan minuuttia. Komean ylivoimakuvion päätteeksi Brayden Schenn passasi ja Voracek tykitti suoraan syötöstä kiekon maalin kattoon. Henrik Lundqvist oli tilanteessa voimaton. Rangersin tasoitus tuli kolme minuuttia myöhemmin. Kevin Kleinin siniviivaveto kimposi Flyers-pelaajien mailoista suoraan Jesper Fastille, joka niittasi uransa ensimmäisen NHL-maalin upealla rannelaukauksella.

Kolmatta erää oli pelattu kolme minuuttia kun Rangers karkasi vastahyökkäykseen Flyersin hyökkäyspään kiekonmenetyksen jälkeen. Kevin Hayes näki vapaana olleen Brassardin oivalla syötöllä ja tämä viimeisteli illan toisensa millintarkalla laukauksella. Erän puolivälissä Rangers kasvatti johtonsa jo kahteen maaliin. J.T. Miller kiersi maalin ja lirutti kiekon vanhanaikaisella ohi Ray Emeryn. Erän lopussa Flyers otti maalivahdin pois ja yritti kavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Lee Stempniak lopetti kuitenkin vieraiden pyristelyt iskemällä 5-2-lukemat tyhjään maaliin 24 sekuntia ennen loppua.

Pittsburgh Penguinsin Olli Määttä saalisti syöttöpisteen, kun Penguins haki 3-2-vierasvoiton Carolina Hurricanesista. Vieraiden maaleista vastasivat Chris Kunitz. Robert Bortuzzo ja Christian Ehrhoff. Hurricanesin maalit merkittiin Justin Faulkin ja Elias Lindholmin nimiin.

Nashville Predatorsin Pekka Rinne torjui 21 laukausta, kun Predators otti kotonaan 2-1-voiton Columbus Blue Jacketsista. Vain Ryan Johansen onnistui ohittamaan Rinteen. Predatorsin Mike Ribeiro ja Colin Wilson osuivat kumpikin kerran.

Minnesota Wildin Mikko Koivu teki maalin, kun Wild hävisi voittolaukauskilpailun jälkeen St. Louis Bluesille 3-2. Ratkaisun iski Vladimir Tarasenko, joka osui myös varsinaisella peliajalla. Myös David Backes sai nimensä maalitilastoon. Wildin Zach Parise osui Koivun tavoin kerran. Niklas Bäckströmille merkittiin Wildin maalilla 24 torjuntaa.

Calgary Flamesin Karri Rämö torjui 26 kertaa ja piti nollan, kun Flames haki 3-0-vierasvoiton Arizona Coyotesista. Flamesin maaleista vastasivat T.J. Brodie, Johnny Gaudreau ja Jiri Hudler.

San Jose Sharksin Antti Niemi torjui 30 laukausta 6-4-kotivoitossa Anaheim Ducksista. Sharksin tehomies oli kaksi maalia iskenyt Logan Couture. Myös Joe Pavelski, Tommy Wingels, Tomas Hertl ja Matt Nieto osuivat kukin kerran. Ducksin Corey Perry iski ottelussa kaksi maalia. Myös Matt Beleskey ja Ryan Getzlaf osuivat kumpikin kerran. Sami Vatanen saalisti ottelussa syöttöpisteen.

NY RANGERS - PHILADELPHIA 5-2

MONTREAL - BUFFALO 3-4 vl.

TORONTO - WASHINGTON 6-2

TAMPA BAY - OTTAWA 4-1

NY ISLANDERS - NEW JERSEY 3-1

CAROLINA - PITTSBURGH 2-3

NASHVILLE - COLUMBUS 2-1

MINNESOTA - ST. LOUIS 2-3 vl.