Rajala viikoksi Bluesiin, Aaltonen ja Ranta Joensuuhun

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jokipojat lainaa Juuso Rajalan viikon ajaksi sentteripulasta kärsivään Espoon Bluesiin. Vastaavasti Blues lainaa riveistään kaksi hyökkääjää Jokipoikiin samoin viikon ajaksi.

Jokipoikien kultakypärä Juuso Rajala siirtyy viikoksi Espooseen Bluesin väreihin. Vastalahjaksi Jokipojat saa viikon lainalle Roope Rannan ja Miro Aaltosen.

– Juuso Rajala on toki erittäin tärkeä pelaaja Jokipojille, mutta näissä tapauksissa pitää ajatella hieman pidemmälle. Liigavierailu antaa Juusolle varmasti uutta motivaatiota ja hän saa nyt hienon tilaisuuden testata nykykuntoaan liigajäillä. Lainapesti palvelee niin pelaajan kuin myös Blues-yhteistyön kehittämistä, perustelee Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski.

Maaliahne laitahyökkääjä Roope Ranta esiintyi Joensuussa viimeksi kaudella 2009–2010. Kaikkiaan 23 ottelun mittaisen vierailun aikana Ranta paukutteli teholukemat 7+12. Seuraavalla kaudella Rannalle kertyi Espoossa 35 SM-liigaottelua, mutta tällä kaudella peliaika liigassa on jäänyt toistaiseksi vähiin.

Miro Aaltonen on puolestaan joensuulaisen juniorikoulun viimevuosien ehkäpä lahjakkain kasvatti. Aaltonen pelasi Jokipojissa viimeksi kaudella 2008–2009 C-junioreiden SM-sarjaa.

Lainapestit kestävät kuluvan viikon ajan.


Juuso Rajala, viikon espoolainen.
Joona-Pekka Hirvonen - http://jphirvonen.net/

» Lähetä palautetta toimitukselle