JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Rajala jatkaa Kajaanissa

MESTIS / Uutinen
Kesken viime kauden Hokkiin jalkautunut hyökkääjä Ville Rajala on solminut kajaanilaisjoukkueen kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

Hokki vahvistaa hyökkäyskalustoaan Utajärveltä lähtöisin olevalla Ville Rajalalla. 22-vuotias hyökkääjä siirtyi viime joulukuussa Kajaaniin ja vakuutti loppusesongin aikana Hokin valmennus- ja seurajohdon tarpeellisuudestaan myös tulevalle kaudelle 2012–2013.

– Halusimme jatkaa yhteistä tietä, joka alkoi loistavasti joulukuussa, mutta vähän mutkitteli kevään selkäkipujen myötä. Nyt on lähtökohdat otollisemmat uuteen kauteen, kun Villekin on mukana alusta asti, toteaa Hokin päävalmentaja Petri Mattila.

Kiekko-Laseria, JHT:a ja Hokkia päättyneellä kaudella edustanut Rajala nakutti kajaanilaisjoukkueen paidassa pelaamissaan yhteensä 18 Mestiksen runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa 14 (8+6) tehopistettä.

– Odotamme Villeltä edelleen maalintekovoimaa ja röyhkeyttä pelata maalia kohti. Isokokoisena hyökkääjänä hän on myös vahva lähipelaaja vastustajan maalilla, Mattila kommentoi.

Rajalan jatkosopimuksen lisäksi Hokki tiedotti testaavansa tšekkiläisveskari Tomas Kralin taidot elokuun loppuun asti kestävän try-outin avulla. Edelliskaudella 19-vuotias Kral torjui kiekkoja niin HPK:n kuin Kärppien A-nuorten SM-liigajoukkueissa.

– Elokuun lopussa teemme päätöksiä loppukauden osalta, kun näemme miten kiekko harjoitusotteluissa tarttuu kiinni, Hokki-luotsi Mattila selventää.


Ville Rajala jatkaa Hokki-paidassa.
Markus Hästbacka - markus.hastbacka@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös