TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Rahkola ja Dufva loppukaudeksi Jukureihin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mikkelin Jukurit vahvistaa rivejään Ässistä saapuvalla Miro Rahkolalla ja SaiPasta siirtyvällä Riku Dufvalla. Rahkola on kuluvan kauden aikana kiekkoillut patapaitojen lisäksi myös KooKoon sotisovassa Mestiksessä. Isokokoinen Dufva on puolestaan pelannut kauden lappeenrantalaisseuran A-nuorissa.

Mestiksen runkosarjan voitosta taisteleva Mikkelin Jukurit hankki pakkikalustoonsa Ässien Miro Rahkolan ja SaiPan Riku Dufvan.

Porissa kiekko-oppinsa saanut Rahkola, 22, on kuluvan kauden aikana pelannut Ässien riveissä SM-liigaa kolmen ottelun ja yhden syöttöpisteen verran. Ässien A-nuorten riveissä puolustaja on pelannut niin ikään kolme ottelussa, joissa hänen tililleen merkittiin tehot 1+1.

Suurimman rupeamansa Rahkola on tähän mennessä viettänyt Kouvolan KooKoon Mestis-miehistön sotisovassa, jossa lainapesti kesti yhteensä 21 ottelua tehoilla 3+2.

Kotkalaislähtöinen Dufva on pelannut A-nuorten SM-liigassa 19 ottelua ja koonnut niissä tehopisteet 2+8. Isokokoinen puolustaja johtaa myös joukkueen jäähypörssiä 84 minuutillaan. Dufva pelasi Jukureiden paidassa syksyn harjoitusotteluissa.

Rahkolan ja Dufvan lisäksi Jukurit saa yhteistyöseura SaiPasta keikka-apua runkosarjan lopun ajan. SaiPan A-nuorista edustusoikeus Mestiksessä on puolustajilla Jere Pullilla ja Kalle Maalahdella, maalivahti Andreas Bernardilla ja hyökkääjillä Ville Paalasella ja Roope Hämäläisellä.

Sen sijaan Jukureissa alunperin loppukauden ajan kestävällä lainasopimuksella TPS:sta kiekkoillut hyökkääjä Mikko Laine palaa takaisin turkulaisseuran vahvuuteen. Laine ehti pelata Jukureissa yhteensä 19 ja tehdä niissä tehot 8+4.


Kuluvalta kaudelta KooKoosta Mestis-yleisölle tuttu Miro Rahkola pukeutuu jatkossa jukurinuttuun.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle