TBL - MTL 2.00
NYI - EDM 2.00
WPG - OTT 2.00
ARI - TOR 2.00
CAR - DAL 3.00
CHI - CBJ 3.30
VGK - NSH 5.00
SJS - VAN 5.00
LAK - BOS 5.30
PIT - NYR 19.30
MIN - STL 22.00

Rahikainen K-Vantaaseen, Schantz jälleen lainalle

MESTIS / Uutinen
Pohjois-Amerikassa viimeksi kiekkoillut hyökkääjä Riku Rahikainen pelaa loppukauden Kiekko-Vantaassa. Jokerien puolustaja Matias Schantz tulee samaan seuraan jälleen kolmen ottelun ajaksi lainaan.

Vantaalaissyntyinen Riku Rahikainen, 23, pelasi viime kauden Pohjois-Amerikassa ECHL-liigassa ja oli aloittamassa tätä kautta UHL:ssä Port Huron Beaconsin riveissä. Loukkaantuminen sotki kuitenkin suunnitelmat.

Rahikainen on aiemmin pelannut K-Vantaassa kaudella 2001-02 seitsemän ottelun mittaisen visiitin ajan. Enemmän Mestis-kokemusta hänellä on KJT:stä ja Jukureista, joissa Rahikainen on pelannut yhteensä 44 ottelua kausilla 2001-03. Mestis-uraltaan hänellä on kasassa 15 (7+8) tehopistettä.

- Toivon, että Riku tuo hyökkäyspäähän paljon kaivattua suoraviivaisuutta ja voimaa, kommentoi K-Vantaan valmentaja Jarmo Kauppi uutta tulokasta.

Rahikaisen kanssa samalla ovenavauksella K-Vantaaseen tulee Jokerit-puolustaja Matias Schantz. Hän oli Vantaalla jo loka-marraskuun vaihteessa kolmen ottelun lainalla, ja nyt alkamassa on uusi samanmittainen pesti.

Molemmat tulokkaat ovat K-Vantaan kokoonpanossa jo tänään torstaina vierasottelussa Sportia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle