Rämö jättää Hermeksen - uutena osoitteena Pyry

MESTIS / Uutinen
Rämö on pelannut liki 100 Mestis-ottelua.
Kuva © Jarno Hietanen
Hermekseen tulevaksi sopimuksen tehneen Juuso Rämön pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Hyökkääjä löysi myös nopeasti uuden työnantajan, sillä hän siirtyy Suomi-sarjaan Nokian Pyryn riveihin.

Juuso Rämö teki Hermeksen kanssa keväällä 1+1-vuotisen sopimuksen. 23-vuotiaan hyökkääjän sopimus kuitenkin purettiin, koska hänelle ei löydetty sopivaa roolia joukkueesta. Rämö esiintyi kokkolalaisjoukkueessa neljässä harjoitusottelussa.

− Rämö tuli Hermekseen sillä ajatuksella että viime kauden hyvä loppukausi saisi jatkoa Hermeksessä ja nimenomaan tulosyksikössä. Nyt kuitenkin rooli oli jäämässä niin pieneksi ja varsinkin sellaiseksi mikä ei tukenut Juuson vahvuuksia. Päädyttiin keskusteluiden jälkeen että on parempi hakea haasteita muualta, taustoitti Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen sopimuksen purun syitä.

Pitkään tamperelaislähtöisen Rämön ei kuitenkaan tarvinnut olla ilman seuraa, sillä hän teki yksivuotisen sopimuksen Nokian Pyryn kanssa. Urallaan kahdeksan Liiga-ottelua sekä 96 Mestis-kamppailua pelannut hyökkääjä liittyy nokialaisjoukkueeseen kuluvalla viikolla.

Rämön lisäksi Suomi-sarjaa pelaava Pyry vahvisti hyökkäystään SaPKossa koeajalla käyneellä, mutta ilman sopimusta jääneellä Ville Salorannalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle