Pyörälän siirto Philadelphiaan varmistui

NHL / Uutinen
Mika Pyörälän pitkään spekuloitu siirto Pohjois-Amerikkaan varmistui, kun Philadelphia Flyers julkaisi hänen vuoden mittaisen sopimuksensa. Samalla seura julkaisi myös neljä muuta paperia.

Oulun Kärpistä kiekko-oppinsa ammentanut Mika Pyörälä on kiekkoillut kaksi edellistä kautta Ruotsin Timråssa. Viime talvena mies iski Elitserienissä 55 ottelussa pisteet 21+22=43. Pyörälä on kuulunut myös Suomen MM-joukkueeseen kolmena peräkkäisenä keväänä.

Flyersiin Pyörälä liittyy vuoden mittaisella sopimuksella.

– Mika on 28-vuotias pelaaja, jolla on kokemusta Euroopan huippusarjoista. Hän voi myös pelata mitä tahansa hyökkääjän paikkaa, kertoo Flyersin GM Paul Holmgren seuran verkkosivuilla.

Organisaatioon myös neljä muuta pelaajaa

Pyörälän ohella Flyersiin liittyvät hyökkääjät Lukas Kaspar, Jason Ward ja Krys Kolanos sekä puolustaja Joey Mormina niin ikään vuoden mittaisilla sopimuksilla.

Tshekkihyökkääjä Kaspar esiintyi viime kaudella NHL:ssä 13 ottelussa San Josen paidassa. 23-vuotias nuorukainen iski näissä peleissä tehot 2+2. Suurimmaksi osaksi kausi kului AHL:ssä.

Aikoinaan Espoon Bluesissakin piipahtanut Kolanos kuului viime kaudella Minnesotan organisaatioon. NHL-pelejä 27-vuotiaalle hyökkääjälle kertyi 21 kappaletta ja tilastoihin merkittiin pisteet 3+3=6.

Ward pelasi puolestaan viime talvena yhden NHL-ottelun Tampa Bayn paidassa. Edelliskaudella mies tahkosi kuitenkin Lightningissa 79 kamppailua. Mornminan uralle mahtuu ainoastaan yksi NHL-peli ja hänen talvensa ovatkin kuluneet AHL:n puolella.

» Lähetä palautetta toimitukselle