Punanuttujen sairaslista kasvaa entisestään

LIIGA / Uutinen
Helsingin IFK:n sairastuvalla käy kova kuhina. Poissa illan Kärpät-ottelusta ovat pitkäaikaissairaiden lisäksi tiistain Saipa-ottelussa loukkaantuneet Kimmo Salminen, puolustuksen avuksi samaiseen otteluun nostettu Kari Rajala sekä ykkösketjun laituri Mika Kortelainen.

Tiistain kotiottelu Saipaa vastaan kasvatti IFK:n loukkaantuneiden listaa kolmella pelaajalla. Kari Rajala lensi ilkeän näköisesti ottelun kolmannessa erässä päätylankkiin sillä seurauksella, että mieheltä rikkoutui solisluu. Alustavien arvioiden mukaan sairasloman pituus saattaa venyä jopa kolmeen kuukauteen. Kimmo Salminen sen sijaan huilaa ainakin torstain ja lauantain ottelut saatuaan aivotärähdyksen törmäyksessä Tuomas Eskelisen kanssa. Konkarihyökkääjä Kortelaisen tilanne on sikäli epävarma, että miehen poissaolon pituutta ei tiedetä ennen perjantain tarkempia tutkimuksia. IFK:n kotisivujen mukaan "Kölli" on poissa ainakin illan Kärpät-ottelusta johtuen fyysisestä väsymyksestä.

Loukkaantumisten ansiosta pelaajavirta Mestiksen ja liiga-IFK:n välillä tiivistyy entisestään, ja ainakin Ville Viitaluoma saa jälleen kutsun liigarinkiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle