ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Pulliainen takaisin TuToon

MESTIS / Uutinen
TuTo vahvistaa hyökkäystään omalla kasvatillaan Tuukka Pulliaisella. Pulliainen on pelannut alkukauden vuokralla Joensuussa.

NHL-varatulla nuorukaisella on tämän kauden loppuun asti kestävä pelaajasopimus Tepsin kanssa ja tämän sopimuksen loppuajan hän viettää TuTossa vuokralla.

- Tuukka on TuTon juniorikoulun kasvatti ja tuttu pelaaja koko ryhmälle ja organisaatiolle. Tuukka oli luontevin valinta isoon ruutuun joukkueessa. Toivottavasti Tuukan henkilökohtainen panos TuTon joukkueelle on loppukauden aikana niin suuri, että ensi kaudella on Tuukan vuoro pelata SM-liigassa, TuTon pelaajahankinnoista vastaava Ville Heinonen kertoi.

20-vuotiaan Pulliaisen paluu tulee TuTolle kreivin aikaan, sillä Atte Saunamäen ja Markus Leppäsen pitkäaikaiset poissaolot ovat nakertaneet hyökkäyksen syvyyttä.

Joensuussa Pulliainen ehti tehtailla 12 ottelussa tehot 4+4 ja istua neljä minuuttia jäähyllä. Teholukemakin jäi sarjajumbossa yhden asteen plussan puolelle. Myös viime kaudella Tepsi passitti Pulliaisen sarja-astetta alemmas TuToon. Tällöin hän pelasi 38 ottelua keräten 26 tehopistettä.

Pulliainen esiintyy ensimmäisen kerran hänelle kovin tutussa TuTon paidassa torstaina Kupitaalla, kun TuTo pelaa harjoitusottelun Turun Palloseuraa vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle