TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Pulkki loukkaantui, Ohtamaa Hokkiin

MESTIS / Uutinen
KalPasta Kajaanin Hokkiin kolmen ottelun lainapestille saapunut Simo Pulkki, 24, loukkasi polvensa ensimmäisessä lainaottelussaan eikä lähtenyt mukaan Hokin etelän-kiertueelle. Linnapaidat saivat vahvistusta alakertaansa Kärppien Atte Ohtamaasta, 20, joka kiekkoilee Kajaanissa näillä näkymin joulutaukoon asti.

11 SM-liigaottelua tällä kaudella pelannut Pulkki oli Hokin mukana keskiviikon vierasottelussa Mikkelissä. Ryhtiä ja fyysisyyttä linnapaitojen takalinjoille tuonut puolustajajärkäle koki kuitenkin ottelun aikana kovia.

- Pulkki loukkaantui Jukurit-pelissä. Polvi vääntyi ensimmäisessä erässä, mutta hän pystyi kuitenkin pelaamaan pelin loppuun. Hän huilasi torstain treenit ja kävi lääkärissä, Hokin päävalmentaja Kai Suikkanen sanoo.

- Lääkäri sanoi, että hän ei saa pelata missään nimessä. Polven sisäsiteissä on jotakin, lääkärikään ei osannut tarkemmin sanoa ennen magneettikuvia, hän jatkaa.

Kajaanissa armeijaa käyvä Ohtamaa palasi Hokin kokoonpanoon lauantaina Kirkkonummella. Kärppien sopimuspelaajiin kuuluva puolustajalupaus on pelannut tällä kaudella yhteensä seitsemän Mestis-ottelua tehoin 0+2.

- Alustavasti on sovittu Kärppien kanssa, että Ohtamaa on joulutaukoon asti meidän mukana, mikäli Kärpissä ei tapahdu mitään loukkaantumisia tai vastaavaa ennen sitä, Suikkanen kertoo.

Kärpissä Ohtamaa on pelannut tällä kaudella kymmenen peliä pistein 1+0.

» Lähetä palautetta toimitukselle