Pukka Tapparaan, Alaselle jatkosopimus

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Viime aikoina kovia menetyksiä kokenut Tappara on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Johannes Alasen kanssa ja hankkinut 1+1-vuotisella sopimuksella oman kasvatin Mikko Pukan KooKoo:n riveistä.

Johannes Alanen oli Tapparan ehdottomia runkopelaajia kauden läpi. 25-vuotias Tapparan kasvatti pelasi pääsääntöisesti laitahyökkääjänä puolustavassa roolissa, mutta myös keskushyökkääjän tontti tuli tutuksi muutamassa pelissä. Vaikka Alasen vahvuudet ovat puolustuspelaamisessa syntyi kaudella yhteensä 12 runkosarjamaalia, joista yksi jäi Jussi Tarvaisen tilille tilastointivirheen johdosta.

Mikko Pukka on myös Tapparan oma kasvatti ja tekee paluun liigarinkiin. Pukka debytoi Tapparan liigajoukkueessa jo kaudella 2000-01, mutta on kerännyt viime kaudet kokemusta lähinnä A-junioreissa ja Mestiksessä. Viimeisin kausi KooKoo:ssa oli Pukan kohdalla todellinen läpimurtokausi, jonka aikana nuori puolustaja nousi Mestiksen eliittiin. Pukka pelasi myös vuokralla kahdeksan liigapeliä mestarijoukkueessa tämän kauden aikana ja esiintyi otteluissa edukseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle