TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Pohjoisamerikkalaiskiekkoilijoita Espoon Bluesin testiin

LIIGA / Uutinen
Espoolaisseura Blues testaa elokuun alusta lähtien kolmea pelaajaa rapakon takaa. Mielenkiintoisin nimi lienee juuri Coloradoon siirtyneen Paul Kariyan pikkuveli Martin Kariya. Toinen kokeella oleva hyökkäyspään pelaaja on Reggie Berg, kun Tom Reimannista kaavaillaan puolestaan tuketta puolustuspäähän.

Mainen yliopistossa viime kaudet kiekkoillut Martin Kariya pääsi haistelemaan keväällä myös AHL:n vauhtia. Kariya, 22, pelasi Portland Piratesin riveissä kolme pudotuspeliottelua ilman tehomerkintöjä. Mainen yliopistossa kanadalaispelaaja keräsi tehopinnoja menneellä kaudella tasan 50 yhteensä 39 ottelussa. Mielenkiintoiseksi Martin Kariyan vierailun tekee se, että AHL-seura Bridgeport Sound Tigers ilmoitti eilen tehneensä sopimuksen kyseisen pelaajan kanssa. Uutinen seuran sivuilla

Keskushyökkääjä Reggie Berg on puolestaan pelaillut viime kaudet pääsääntöisesti AHL:ssä ja ECHL:ssä. Jenkkipelaaja valittiin vuonna 1998 WCHA:n kakkostähdistöön.

Bergin tapaan Minnesotasta lähtöisin oleva Tom Reimann on Martin Kariyan monivuotinen seurakaveri. Reimann, 25, on pelannut sekä hyökkääjänä että puolustajana ja hänen parhaina ominaisuuksina pidetään luistelunopeutta ja yleistä liikkuvuutta.

Kaikkia kolmea pelaajaa yhdistää pieni koko. Berg ja Reimann ovat 178 cm pitkiä ja Martin Kariya ainoastaan 171 cm. Puuttuvat sentit ovatkin varmasti vaikeuttaneet pelaajien matkaa kohti kovempia sarjoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle