JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Pistelinko jatkaa Vantaalla

MESTIS / Uutinen
Artem Iossafov nakuttaa maaleja lohipaidassa myös ensi kaudella.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaa on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen viime kauden ahnaimman pistemiehensä Artem Iossafovin kanssa.

Mestiksessä päättyneellä kaudella kahdeksanneksi sijoittunut Kiekko-Vantaa saa nauttia myös jatkossa Artem Iossafovin otteista, sillä tehohyökkääjä allekirjoitti vantaalaisten kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen, johon sisältyy Liiga-joukkueeseen siirtymisen mahdollistava optio.

– Palaset alkavat pikkuhiljaa loksahtamaa kohdilleen. Artemin jatkosopimus on yksi avaintekijä tämän kauden joukkueen rakentamisessa, kommentoi Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jami Kauppi.

Iossafovin jatkosopimus on Kiekko-Vantaalle todella merkittävä, sillä 23-vuotias EVU-kasvatti oli joukkueensa paras pistemies tekaisemalla Mestiksen runkosarjassa 46 otteluun tehot 22+21. Kevään viisi pudotuspeliä komistivat hyökkääjän saldoa kahdeksalla (4+4) tehopisteellä.

Hyvin sujuneiden pelien seurauksena Iossafov pääsi viime kaudella haistelemaan myös Liigan ilmapiiriä, pelaten yhteensä kahdeksan ottelua HIFK:n ja KalPan sotisovissa.

– Artem tuo joukkueeseen vahvaa kokemusta ja näyttää hyvää esimerkkiä nuorille pelaajille niin jääharjoittelun, kuin myös oheisharjoittelun osalta, toteaa Kauppi.

» Lähetä palautetta toimitukselle