BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Pikkaraiselle ja Blomqvistille loppukauden pahvit IFK:hon

LIIGA / Uutinen
Sami Blomqvist jatkaa IFK:ssa kauden loppuun.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Koeajalla olleet Hannu Pikkarainen ja Sami Blomqvist jatkavat HIFK:n paidassa kauden loppuun asti.

Kokenut puolustaja Hannu Pikkarainen, 31, saapui lokakuun lopulla try-outille kasvattajaseuraansa ja lunasti nyt paikkansa joukkueessa kauden loppuun asti. Pikkarainen on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua helsinkiläisjoukkueen paidassa ja on kerännyt kuusi tehopistettä. Pikkarainen saapui HIFK:hon viiden kauden taon jälkeen edustettuaan siinä välissä kuutta muuta seuraa.

- Tätä tänne tultiin tekemään, että lunastetaan paikka loppukaudeksi ja onneksi olivat tarpeeksi tyytyväisiä meikäläisen hommiin, Pikkarainen totesi IFK:n nettisivujen haastattelussa. Pikkarainen ei voi edustaa joukkuettaan tulevissa CHL-otteluissa, koska hän saapui IFK:n paitaan CHL:n siirtoikkunan jo sulkeudettua.

Myös hyökkääjä Sami Blomqvistin, 24, try-out tuotti tulosta. Blomqvist siirtyi HIFK:iin jo viime keväänä, mutta oli siitä asti joukkueessa vain koeajalla. Blomqvist on iskenyt seitsemän tehopistettä 21 ottelussa IFK:n paidassa SM-liigassa tällä kaudella. CHL:ssä Blomqvist on saanut kokoon kaksi tehopistettä kuudessa ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle