Piispanen vahvistamaan Espoo Unitedia

MESTIS / Uutinen
Piispanen pääsi kokeilemaan viime kaudella Liigassakin.
Kuva © Timo Savela
Espoo United on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Markus Piispasen kanssa. Keskiviikkona julkaistussa pelaajanipussa on myös aiemmin julkaistujen sopimusten lisäksi useita koeaikapelaajia.

Markus Piispanen pelasi viime kaudella Hokissa ja iski 31 ottelussa tehot 12+16. Pudotuspeleissä 27-vuotias laitahyökkääjä nakutti 17 ottelussa 14 tehopistettä. Piispanen kävi kauden aikana pelaamassa myös 12 Liiga-ottelua Kärpissä ja niissä hänelle merkittiin yksi syöttöpiste.

Jyväskyläläislähtöinen Piispanen on pelannut Mestistä myös Sportissa neljän kauden ajan ja voittanut kaksi Mestis-mestaruutta. Hyökkääjä on pelannut aiemmin myös Espoossa Bluesin A- ja B-nuorissa. A-nuorissa hän saavutti Suomen mestaruuden ja B-nuorissa pronssimitalin.

Koeajalla paikkaa espoolaisryhmästä tavoittelevat puolustajat Niklas SillanpääJoel Ylä-Mononen ja Nikke Kettukangas. Sillanpää ja Ylä-Mononen pelasivat viime kaudella Nuorten SM-Liigaa: Sillanpää SaiPassa ja Ylä-Mononen Bluesissa. Kettukangas on kiekkoillut viimeiset kaksi kautta SaPKossa ja hänellä on Mestis-kokemusta kaikkiaan 162 ottelun verran.

Hyökkääjistä sopimusta hakevat Jokipoikien testattavana aiemmin ollut Jani Elgbacka, Nicolas Wuolle, Antti Kauppinen sekä Eddie Legliti. Elgbacka ja Kauppinen pelasivat viime kaudella Nuorten SM-Liigaa, Wuolle II divisioonaa ja Legliti Ruotsin Division 1-sarjaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle