Pihlman palaa "kotiin" pitkällä sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Hurrikaanipaita on Pihlmanille tuttu.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Tuomas Pihlman siirtyy takaisin Jyväskylään.

Porin Ässissä puolitoista kautta kiekkoillut Tuomas Pihlman palaa tuttuihin maisemiin. JYPin juniorijoukkueissa ja liigaryhmässä pitkään pelannut hyökkääjä on tehnyt jyväskyläläisseuran kanssa vuoteen 2017 kestävän sopimuksen.

- Pihlman tuo joukkueeseemme lisää fyysistä ja henkistä kovuutta ja johtajuutta. Hän on pelaaja, jolla JYP-arvot ovat vahvasti sydämessä. Hän on erittäin tervetullut paluumuuttaja, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen sanoo.

Pihlman on aiemmin pelannut SM-liigaa JYPissä vuosina 1999-2003, 2007-2010 ja 2011-2012. 31-vuotias laituri on kolminkertainen Suomen mestari.

- Pihlmanilla onkin tärkeä rooli kokeneena "JYPin näköisenä" voimahyökkääjänä JYPin tämän kevään ja tulevien vuosien joukkueissa, Virtanen toteaa.

Ässissä Pihlman juhli SM-kultaa viime keväänä. Porin-pestinsä aikana hän pelasi patapaidassa 84 runkosarjan ottelua pistein 8+11=19.

- Olen kiitollinen Ässille jaksostani Porissa. Sain elää hienon vaiheen joukkueen kanssa huipennuksena viime kauden mestaruustarina. Olen myös erittäin otettu mahdollisuudesta palata perheeni kanssa kotiin ja päästä kantamaan tästä eteenpäin jälleen JYP-paitaa, Pihlman kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle