Pieniniemi ehdolla KalPan valmentajaksi

MESTIS / Uutinen
KalPan uusi päävalmentaja on todennäköisesti Mika Pieniniemi. KalPa ja Pieniniemi ovat jo päässeet sopimukseen kaikista keskeisistä asiakysymyksistä, kertoo aamun Savon Sanomat. Allekirjoitus sopimuksesta kuitenkin toistaiseksi puuttuu, koska Pieniniemen vaimolle ei ole vielä löytynyt Kuopiosta työpaikkaa. KalPa tarjoaa Pieniniemelle 2+1-vuotista sopimusta. Kuopioon uusi valmentaja saapuisi elokuun alussa.

36-vuotias kasvatustieteiden maisteri siirtyy Kuopioon Oulun Kärppien organisaatiosta, jossa hän on toiminut eri valmennustehtävissä vuodesta 1984 alkaen. Pieniniemi on toiminut yhteensä kuusi vuotta Kärppien edustusjoukkueen kakkosvalmentajana; Pekka Karjalan, Juhani Tammisen ja Kari Heikkilän apurina. Lokakuussa 2001 Pieniniemi siirtyi syrjään Kärppien liigajoukkueen valmennuksesta, kun joukkueen kakkosvalmentajaksi tuli puolustajalegenda Reijo Ruotsalainen. Siitä lähtien Pieniniemi on toiminut Oulun Kärpät 46 ry:n toiminnanjohtajana. Työsuhde päättyy heinäkuun lopussa.

Pieniniemi on ollut Oulun suunnalla pidetty mies. Häntä pidetään erinomaisena nuorten kiekkoilijoiden jalostajana ja hienotunteisena kiekkokansan diplomaattina.

KalPan fyysisestä harjoittelusta vastaa viime kesän tapaan Harri M. Hakkarainen. Harjoittelu ensi kautta varten on tarkoitus aloittaa perjantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle