ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Phoenix teki kaksi pelaajakauppaa

NHL / Uutinen
Phoenix on yksi NHL:n rajuimmin muuttuneista joukkueista. Joukkue jatkoi kasvojenpesuaan hankkimalla maalitykin Montrealista ja kovanaaman Bostonista.

Phoenix hakee kaupallaan selkeästi lisää maalintekovoimaa. Sergei Berezin on ollut Phoenixissa pieni pettymys ja Montreal toivoo häneltä Torontossa olleen maalijyvän uudelleen löytymistä. Montrealista Arizonan aurinkoon matkaa Brian Savage, yksi Montrealin pitkäaikaisimmista pelaajista. Savage on pelannut Montrealissa useasti myös Saku Koivun ketjukaverina. Savage koki pari vuotta sitten vakavan loukkaantumisen kaatuessaan ennen taklausta ja murtaen niskansa mutta on palannut pelikuntoiseksi. Kaupassa kaksi vasenta laituria vaihtavat seuraa, Montreal saa enemmän luisteluvoimaa ja taitoa, Phoenix saa suoraviivaisuutta ja fyysisyyttä. Kaupassa Phoenix saa myös joko 2002 tai 2003 kesälle 3. kierroksen varausoikeuden ja vielä määrittelemättömiä muita etuja. Molemmat pelaajat ovat usein olleet myös mukana maittensa maajoukkueissa.

Pelkkää fyysisyyttä tuo mukanaan Phoenixin toinen kauppa. Bostonista siirtyy joukkueeseen Andrei Nazarov. Kovaotteinen Nazarov tunnetaan parhaiten tappelijana jossa kuitenkaan ei ole liigan parhaimmistoa. Neloskentässä Nazarov saanee jonkin verran peliaikaa. Boston saa kaupassa kesällä 2002 5. kierroksen varauksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle